Snygga reflexer

Vilka grymma reflexer

I samarbete med Ketopodden och Smart in the Dark
Alltså hur grymma är inte dessa reflexer från Smart in the Dark! Jag har sedan en tid tillbaka testat deras olika produkter och är supernöjd. Jag lovar, du kommer att synas i mörkret!

Du känner säkert till att det är smart att synas i trafiken – särskilt när det är mörkt. Smart in the Dark har skapat smarta reflexprodukter som är riktigt snygga. De har en snygg design, som gör att man känner sig snygg i produkterna. De har skapat en kollektion med reflexer med de nordiska mönstren, Hjortron, Fläta, Norrsken, Lingon mm.

Det finns allt från mössor, sjalar, barnmössor, väskor, hundkoppel och andra reflexaccessoarer med deras nordiska mönster. Jag har två olika mössor, pannband, en rosett som jag har på väskan och reflexband kring benen. Så himla nöjd!

Jag och Matilda har ett samarbete med Smart in the Dark genom Ketopodden och nu under december månad får du en julgåva (värde 150 sek) om du beställer för 500 sek. Du uppger då Ketopodden i kassan.

Varför inte beställa lite julklappar till nära och kära, så att de syns i mörkret med snygga reflexprodukter från Smart in the Dark.

Här kommer lite bilder på de reflexprodukter jag har!

Reflexmössa
En härlig rosa reflexmössa Ull och Kashmir med motiv Fläta
Reflexmössa
Mjuk reflexmössa Bomull med motiv Hjortron
Reflexpannband
Pannband med motiv Norrsken.
Reflexband kring armar och ben
Reflexband kring armar eller ben.
Reflexrosett
Otroligt snygg reflexrosett att ha kring din handväska.
Pernilla Lantz signatur

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.