Vi funderar på att köpa husbil!

Vi funderar på att köpa husbil, men jösses vilken djungel det är där ute. Eftersom vi enbart är tre stycken så behöver vi inte en stor husbil men vi måste ha ett garage där bak där våra cyklar får plats. Många tankar och funderingar, hur ska man tänka?

Vi har funderat nu under ett års tid ifall vi ska köpa en husbil men inte kommit till skott förrän nu. Nu tittar vi mer allvarligt på husbilar. Vi åker runt och tittar för att kunna bilda sig en uppfattning på vad vi vill ha och vad som är ointressant.

Det jag har märkt att jag verkligen vill ha är ett kök som är format som ett L, för det skapar mer utrymme om man jämför med ett rakt kök. Ett stort kylskåp är att föredra tror jag och en lite större fryslåda. En ugn vore toppen för det underlättar vår kosthållning med ugnsrostade grönsaker. AC är också ett önskemål eftersom planen är att åka söder ut med husbilen.

Vi har sett att vissa husbilar även har solceller på taket, så det vore toppen ifall det gick att lösa. Ja, du förstår att det är många krav, tankar innan man kommer till skott. Helst vill vi även kunna använda husbilen på vintern, kunna åka upp och åka slalom över en helg.

Har du som läser min blogg en husbil? Dela gärna med dig utav dina tips och erfarenhet.

Det som är lite jobbigt är att så fort man hittar en intressant husbil så försvinner de lika snabbt som de kom upp på nätet. Så efterfrågan på husbilar verkar vara hett just nu 😉

Tänk vilka härliga äventyr vi kan åka på om vi köper en husbil. Kunna dra iväg efter jobbet en fredag, tömma kylskåpet och bara dra iväg till okänd ort här i Sverige. Vi som gärna cyklar MTB i någon bikepark. Våra äventyr kommer kunna bli hur många som helst!

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.