Romme Alpin

Sportlov och slalom i Romme Alpin

Då är det sportlov här i Göteborg, så vi styr vår kosa mot Falun och slalom i Romme Alpin över helgen. Ska bli så skönt att få komma upp till min vän och poddkollega Matilda. Det är så himla mysigt att hänga tillsammans med henne och hennes familj. Vad ska ni hitta på, på sportlovet?

Idag kör vi upp till Falun för att fira Matilda som fyller 45 år i helgen och för att få åka slalom under Vincent sportlov. Här nere i Göteborg regnar det bara just nu 😉 så vad passar inte bättre att dra upp till snön och härligt häng tillsammans med Matilda och hennes familj.

Vi kommer som vanligt att bo i deras härbre, det är så himla mysigt. Det finns dusch, toa och fullt utrustat kök, så vi sköter oss själva. När vi var uppe i Falun sist upptäckte vi att Vincent vuxit ur sina pjäxor, så nu har vi köpt nya åt honom. Det här med att ha en tonåring hemma kostar på vill jag lova. Förra vecka var vi hos skolläkaren för att kolla hans rygg. Han går under bevakning pga när han gick i sexan växte ha väldigt fort och fick en sned rygg, uppe vid skuldrorna. Så varje år går han på kontroller och det var nu dags att kontrollera igen innan han lämnar grundskolan.

Så förra veckan var vi där och tyvärr hade den vridit sig lite mer än sist så nu blir det röntgen till våren för att kolla ytterligare en gång och att han ligger inne i rullarna inom sjukvården tänker jag. Han har verkligen växt, han är 182 cm lång och väger 66 kg. Enl skolläkaren kommer han att växa ytterligare några centimeter innan det avtar. Så ja, han kommer väl att bli ca 190 cm som skolläkaren uttryckte sig.

Ja, han kommer att bli lång kille min son helt enkelt. Fast vi har långa karlar i släkten så det är kanske inte så konstigt.

Vad ska ni hitta på under sportlovet? blir det en tripp till fjällen eller blir ni hemma?
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.