Hälsö Hamn

Vi firar bröllopsdag, Satinbröllop!

Idag firar vi bröllopsdag, Satinbröllop, jag och min man Anders. När vi blev tillsammans för många år sedan trodde varken han eller jag att vi skulle hålla ihop i så många år som vi gjort. Vi är helt klart lika galna och kära nu som då. Anders är inte bara min man, han är även min bästa vän och ständiga följeslagare på alla härliga äventyr vi hittar på tillsammans. Älskar dig!

Tänk för 18 år sedan stod vi nervösa vid Carl XVI Gustaf utsiktsplats i Falun, precis ovanför Falu Koppargruva. Ett stort busslass med asiater kom förbi med kameror precis när prästen Hans började vår ceremoni. Jag minns att jag noterade att de tog kort på oss. Lite kul var det allt, hahah. De måste ha blivit förvånade av att vi stod där, finklädda och allt 😉

Vi valde att gifta oss utomhus, vid en utsiktsplats som invigdes av vår kung Carl XVI Gustaf 2 år tidigare och vi var det första paret som gifte sig där med en präst. Såå himla mysigt och vackert. Våra närmaste var med och delade upplevelsen med oss och på kvällen blev det middag, tal och fest i en lokal bakom gruvmuseet som på den tiden drevs av Geschwornergården.

Under alla dessa år har vi aldrig haft det tråkigt, visst vi har haft utmaningar men de har vi tagit oss igenom och blivit ännu starkare tillsammans. Vi båda är lika galna och älskar äventyr, vi är helt enkelt det bästa teamet.

Jag älskar dig till månen och tillbaka Anders!
Falun
Välkomna till Falu Koppargruva
Bröllopsdag
2004, så unga och fina!
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.