Håkan Hellström

Håkan Hellström – Ullevi

I lördags var jag på konsert tillsammans med Linda och två gamla kollegor till henne på Håkan Hellström, Ullevi. Vilken kväll, vilken underbar stämning och jag som inte ens lyssnar på Håkan Hellström. Jag är glad att jag följde med och fick uppleva stämningen, säger bara magiskt!

Det var min vän Linda som frågade mig ifall jag ville hänga med och lyssna på Håkan Hellström på Ullevi, här i Göteborg. Hon hade nämligen två biljetter till övers. Ja, varför inte tänkte jag. Håkan Hellström på hemma arena, det måste bli en magisk stämning tänkte jag. Och så här i efterhand kan jag inget annat än att hålla med, det var en maffig stämning. Speciellt när han sjön mer kända låtar och hela arenan sjunger med. Det var så att man nästan fick ståpäls, magiskt!

Jag är egentligen inget fans till Håkan Hellström men det var kul att se och lyssna på honom. Vissa låtar kände jag igen men några var helt nya för mig. Även Vincent med flickvän var där, de hade ståplats medan vi sittplats. Det var deras första konsert och de var så nöjda över konserten, nästan lite lyriska. De fick sina biljetter från en utav våra vänner, vars kompis inte kunde gå. Rätt kul att lyssna på de två när de pratat om konserten på pendeltåget hem. Hahaha underbart!

Jag måste bli bättre på att gå på konserter här i Göteborg. Såg nu att de ska släppa biljetter för Coldplay juli 2023, så det ska jag försöka att fixa 🙂

Ha en fin dag!

Håkan Hellström
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.