Våra dagar på Playitas!

Vi har det helt underbart här nere på Playitas Resort. Det är en helt otrolig anläggning där det finns något för alla.

Idag är det onsdag och vi har två hela dagar kvar här nere innan vi åker hem till Sverige igen. På fredag kväll står jag igen på svenska mark. Playitas Resort är helt underbar, det finns något för alla. Från klockan 08 börjar dagen med olika pass som man själv bestämmer ifall man vill hänga med på eller inte. Jag som är även med på kursen Ät & Lev Paleo har även föreläsningar.

Vi har frukost eller brunch fram till kl 10:30 så jag och Matilda har hunnit med några pass på gymmet eller grupppass. Vi har kört gummiband för rumpan, styrka och egna pass på gymmet med maxstyrka så som jag har gått igenom i min kurs. Riktigt roligt!

Mitt på dagen har vi fritid, då har vi promenerat i bergen, badat eller bara hängt vid havet. Balsam för själen genom att titta ut på havet och lyssna på vågorna.

Maxstyrka är något jag ska börja med nu när jag kommer hem igen till Sverige. Välja ut några övningar som jag ska köra under en tid nu framöver för att se vad som händer med kroppen. Marklyft och benböj/squats är något jag ska börja nöta på ett annat vis än vad jag gjort tidigare.

Middag äter vi mellan klockan 19 – 20:30, lite sent för mig att äta middag men men så blir det ibland när man är på semester. Maten här är helt okej, inga som helst problem att äta KETO. Det är buffé både med fisk, kött, sallader, kallskuret och olika vegetariska rätter. Jag plockar lite kött och fisk tillsammans med några stekta grönsaker och några paket smör.

Min plan framöver är att komma tillbaka till Playitas Resort nästa höst. Det är otroligt barnvänligt, bra träning och mat. Det är helt enkelt en bra träningsresa med väninnorna eller familjen.

Bjuder på lite bilder från vår vecka här nere!

Matilda kör löpteknik med gänget
Yoga vid soluppgången
Jag och Matilda har precis kört en gummiband pass för rumpan.
Jonas Bergkvist berättar om intervallträning.
Vi hänger på stranden!
Jag övar marklyft på gymmet
Utsikten från en utav bergen kring Resorten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.