Vår resa till Estepona, Spanien

Alltså vilka underbara dagar jag och Linda har haft det i Estepona, Spanien. Precis vad vi behövde, laddat batterierna och kan möta svenska hösten/vintern.

Vi bokade vår resa väldigt tidigt, tror nog att det var under våren. Lindas kille jobbar nämligen skift och då gäller det att passa på när han har frivecka.

Den lägenhet vi hyrt är helt magisk, läget är helt magiskt. Lägenheten ligger precis vid havet. Så du hör havet hela tiden, varje vaken minut. Så avkopplande. Det är en tvårums lägenhet med två badrum, allrum och ett litet kök. Perfekt för den lilla familjen eller par. Det bästa är balkongen som har morgonsol och du kan sitta där i flera timmar och bara titta ut över havet.

Livskvalité är nog det samlade ordet jag letar efter för denna lägenhet.

Både jag och Linda känner nog att denna lägenhet vill vi åka tillbaka till. Så himla mysigt men nästa gång ska vi hyra bil istället för att ta taxi från flygplatsen. Blir lite enklare att handla mat och så. Det är en bit att gå till mataffären och det finns inte så många restauranger i närheten som nu är öppna.

Under vår semester här i Estepona, så har vi varit på marknaden. Den är på onsdagar så missa inte den ifall du åker hit. De säljer mycket tingeltangel men även goda oliver, kryddor och grönsaker. Läs gärna mitt inlägg om marknaden.

Planen var att gå powerwalk varje morgon men det hann vi bara med vid två tillfällen. Vi njöt istället av soluppgången från balkongen med en god kopp kaffe och lite frukost. Kokt ägg, avokado och en LCHF-fralla.

Alla måltider lagade vi i lägenheten, ingen utav oss kan spanska så det var lite intressant att handla mat. Men jag tyckte att vi lyckades bra med det. Sista kvällen åkte vi buss in till Estepona och gick på resturang där vi åt en supergod middag. Linda tog en pizza medan jag åt biff med parmesan, ruccola och marinerade grönsaker.

Nu planerar vi redan för vår nästa resa till denna underbara lägenhet.

Soluppgång från balkongen
Min köttbit från restaurangen El Rincon Toscana vid Gamla Stan i Estepona.
Gamla Stan, hur mysiga gator som helst
En härlig gränd i Gamla Stan
Yay jag badade till slut
Vyn från vår strand mot stan Estepona
Vår vy ner mot Gibraltar
Hej då härlig utsikt, ses nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.