Bokrecension – Dämpa Inflammation

Inlägget innehåller annonslänkar för Bokus

Nu under min semestern i Spanien hann jag äntligen läsa ut Martina Johansson och Ralf Sundbergs bok Dämpa Inflammation – en praktisk guide till ett friskare liv.

Jag har tidigare läst deras första bok, Inflammation och precis som den boken är även denna väldigt lättläst. Du får på ett enkelt sätt reda på hur din kropp fungerar och hur allt hänger ihop.

Boken börjar på ett bra sätt, dvs att du som läsare får svara på ett gäng frågor om dig och din kropp. Har du en inflammation eller inte?!?

I mitten på boken finns ett kapitel som heter Läka med kost, här får du verkligen tips på vad du kan göra själv för att läka din kropp. Du får recept på benbuljong, kombucha, kefir och syrade grönsaker mm.

De går även igenom hur kroppens avgiftningssystem ser ut. Lymfan, glymfan och levern. Kroppen har en fantastisk förmåga att självläka om den bara får chansen, just de orden fastnade hos mig. Då kan vi helt enkelt ”läka” oss själva!

Alltså hela boken är superbra och jätteintressant. DU som har en inflammation i kroppen ska verkligen läsa den och ge just din kropp en chans att försöka självläka.

Hos Bokus hittar du boken här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.