Utveckling

Ibland kör man fast i sitt, man behöver ytterligare ett par ögon för att kunna se utveckling och förbättring. 

Jag är med i en grupp för bloggare, där man kan ställa frågor, få tips och hjälp med diverse saker som rör bloggen. Där kom frågan upp ifall det fanns någon som ville gå med i en pepp-grupp. Just för att få utveckling, förbättring. Ja varför inte, tänkte jag och meddelade att jag vill vara med.

Pepp-grupp

Vi är 6 st tjejer/kollegor inom bloggvärlden som peppar, hjälper varandra i utveckling, ger feedback om vad som kan förbättras. Det är superkul verkligen då vi alla har olika inriktningar, nischer. Så om du har märkt så har jag gjort lite små justeringar, lagt till några sidor, ändrat lite i texten allt eftersom vi alla har fått tyckt till om varandras bloggar. Spännande och utvecklande!

Hemmablind

Man blir hemmablind och det är väldigt lätta att fortsätta i samma spår. Så det här med att utmana sig själv till utveckling är väldigt nyttigt, lära sig att ta kritik och göra det till något positivt. Få en tydlig tråd i sitt bloggande. Vad man än gör behöver man utmaning, det kan jag verkligen relatera till mitt arbete, älskar utmaningar och förbättringar!

Feedback

Något som jag fick som feedback var att skapa en tydligare PR/Annonsering/Samarbete sida. Något som jag själv hade tänkt ordna men inte riktigt kommit till skott. Men nu är den utformad och klar, vilket känns skönt. I samband med att sidan blev klar damp det ner ett intressant mail. Spännande! Du hittar den här.

Foto

Ytterligare en utveckling kommer att bli mina fotografier, som jag tar antigen med min systemkamera eller mobilen. Det blir helt klart bättre bilder med systemkameran, mer tydliga bilder. Så i april kommer jag att gå en fotokurs för att lära mig att ta bättre kort och framför allt hantera en systemkamera.

Både privat och i mitt arbetsliv älskar jag utveckling och utmaningar, jag drivs genom förbättringar. Kanske därför jag både bloggar, tränar och har 100 järn i elden!

Vad gör du för att utveckla dig själv?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.