Trappmaskin

Ibland när man kommer hem från sitt arbetet, man är helt slut! Man har stressat runt som bara den för att försöka fixa och trixa.

Allt snurrar i huvudet, tankar och intryck från dagen. Ibland är det inte helt enkelt att släppa och bara vara privat Pernilla.

Vad gör jag då?

Det enda som tömmer mig då är att göra slut på kroppen rent fysiskt, dvs ut och springa, träna ”skiten” ur mig. Precis så gjorde jag igår. Kom hem vid 17-tiden och gjorde mat till familjen medan maken, Anders, röjer i sonens rum. Vi håller nämligen på att renovera hans bäbis-rum till ett pojk-rum. Läxläsning inför matte-prov och sen fick jag min ”egen-tid”, jag drog till gymmet.

Trappmaskin i 30 minuter, bästa musiken i öronen och bara svettas!

Sååå himla skönt att bara gå, lyssna på musik och svetten bara rinner längs ryggen. Det tar nog 15 minuter innan kroppen börjar svara, innan dess är det bara jobbigt. Stumma vader, tankar flyger och helt plötsligt släpper det!

Tankarna bara är borta, det enda man kan tänka på är musiken. Man nynnar med i låtarna och små sjunger för sig själv. Såå himla skönt. När dessa 30 minuter är över så har man helt plötsligt ny energi, ja det är klart att man är ”spaghetti” i benen 🙂 men sen är det bara så härligt.

Snacka om att tanka energi!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.