Rigortorpet

Tjejläger på Rigortorpet

Imorgon börjar tjejlägret på Rigortorpet , precis som förra året är jag en utav ledarna och denna gång ska jag vara ledare i mellangruppen. Det ska bli riktigt roligt, roligt att få träffa alla tjejer och ge inspiration och se deras utveckling. Det var en energiboost förra året och jag gissar på att det kommer bli lika även i år.

När jag började cykla MTB så började jag på Rigortorpet. Omgivningen och skogen är magisk kring Rigortorpet. Det finns allt på Rigortorpet att öva på både för nybörjaren och den som är mer erfaren. Det finns både drop och step up i olika nivåer som är perfekta att öva på. Det finns spänger som man kan få spångest av… hahah och även stökiga nedfarter. Det är bara att anpassa farten och våga utmana sig på de olika hindren.

Jag ser verkligen framemot tjejlägret på Rigortorpet. Det ska blir så himla roligt att få träffa alla tjejer, få lära dom allt om stigcykling och se deras utveckling. Förra året var det en energiboost delux och jag gissar att denna gång kommer bli detsamma.

Ikväll ska vi ledare packa alla goodiebags som deltagarna kommer att få. Vi behöver även fixa med tält och lägga upp allt inför incheckningen då tjejerna kommer. Frukostmackor ska förberedas och annat smått och gott. Jag kör ner i husbilen för jag tänkte sova över där hela helgen, så slipper jag gå upp i ottan. Sedan kan det vara lite mysigt att sova över då många utav tjejerna gör det i Rigortorpets sovsal.

Ha nu en underbar helg, för det kommer jag att ha tillsammans med likasinnade 🙂

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.