Tjänsteresa, träning och Åre MTB konferens

Den här veckan är det fullt upp både i mitt privatliv och arbetsliv. Tjänsteresor, träning och en tävling i Arvika står på agendan nu på lördag och på söndag kväll drar jag till Åre med nattåget. Jag ska delta vid Åre MTB konferens där jag ska tala om MTBTJEJER.SE som jag och Linda Siljhage har dragit igång tillsammans. Jättekul verkligen att vi har blivit uppmärksammande.

Lite nervös är jag allt, det är första gången jag talar inför en så pass stor grupp människor. Det gäller verkligen att lägga band på sina känslor, nervositeten och prata långsamt. Om inte annat är det ett ypperligt tillfälle att öva. Jag får helt enkelt se det positivt.

Annars har min helg varit lugn och skön, tid för återhämtning och skönt häng tillsammans med Ullie och Anna-Karin. I lördags drog vi in till stan, vin-lunch och snack innan vi shoppade loss. Vi avslutade eftermiddagen med att sätta oss på en uteservering under tjocka filtar, drack ett glas bubbel och spanade på folk. Så himla härligt med en tjejhelg och bubbel, precis vad vi alla behövde!

Eftersom det är mycket för mig denna vecka blir det ännu viktigare att hålla i träningen. Jag får verkligen inte tumma på den. Tisdag och torsdag blir det träning hemma i garaget på min träningscykel och onsdag och fredag blir det ett pass på gymmet. Tidigt lördag morgon drar vi till Arvika för att köra en endurotävling både i dagsljus och mörker, sover över och kör hem tidigt söndag morgon eftersom jag ska åka med nattåget till Åre då.

Så nu gäller det att planera och vara strukturerad för att hinna med allt och inte bli alltför stressad.

Ha en underbar vecka, så hörs vi på Instagram för du följer mig väl där?

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.