Tips på en bra podd!

För snart ett år tillbaka lyssnar jag på podd när jag kör bil, så idag tänkte jag tipsa om bra podd!

Jag som är sjukt intresserad av kost och hälsa fastnade givetvis för Anna Sparre och hennes podd som heter 4Health by Anna Sparre.

Anna är licensierad kostrådgivare och personlig tränare med bakgrund inom idrott på professionell nivå. Har bl a. utbildning inom fysiologi, anatomi och näringslära. Detta märks när hon intervjuar personer inom just detta område, hon är grymt påläst och kan förklara på en enkel nivå så att man förstår.

De intervjuer som jag har tyckt varit mest intressanta är hennes intervju med Mia Lundin om hormoner och Anders Lönedal om lymfsystemet.  Det bästa är att vissa är enbart 20 minuter medan vissa är ca 60 minuter, alla korta avsnitt lyssnar man på väg till jobbet medan de längre lyssnar jag på när jag ev ska upp till Stockholm.

Du hittar Annas hemsida, här.

Lyssnar du inte redan på henne tycker jag verkligen att du ska ladda ner den och börja lyssna. Super intressanta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.