Tillbaka till verkligheten

Hej,
ja då är man tillbaka i verkligheten igen, Vincent till skolan och alla får fasta rutiner igen. Skönt kan jag tycka, alla vet när det är frukost, lunch och middag, rutinmänniska som man är!

Igår skrev jag ett inlägg på Matkärlek, här kan du hitta länken. Skrev lite om ”prova på” veckor och hur behåller man motivationen att träna, varför droppa folket av efter en tid. Rutin och kanske att man går ut för hårt tror jag. Denna och nästa vecka är det ”prova på” på mitt gym, så igår var det rätt mycket folk nere där.

Underbar bild från strax utanför Falun

I söndags var jag ner och körde Cross-Gym med Robert, han hade lagt upp ett riktigt bra pass. Mycket mage och armar! Men på slutet körde vi en finish med benen, riktigt jobbigt, men tog bra!
Jag som hade kört gris-pass med benen på fredagkväll fick verkligen känna av det. Han hade benböj på slutet till en låt som hade väldigt många UPP and DOWN i låten, så när de sjöng DOWN skulle vi gå ner i benböj med skivstång på axlarna, 5 kg på varje sida, UPP så skulle vi ställa oss upp osv, helt slut och stumma ben!

Även igår var jag nere och körde överkropp, mage och rygg. Så skönt att jag har delat upp kroppen nu när jag tränar, man kan trycka ut det sista man har på ett annat sätt. Nu ikväll ska jag ner för imorgon fyller min man, Anders år så då blir det ingen träning. Ska inte skriva här vad han kommer att få men det är en riktigt bra present, jag berättar sedan.

Smaklig måltid!
Har även gjort en massa goda maträtter som jag ska dela med mig utav tänkte jag men just nu hinner jag inte skriva ner alla recept så de kommer lite i taget under veckan. Men visst ser de goda ut?
Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.