Tillbaka i Falun efter några dagar på resande fot

Nu är vi tillbaka i Falun igen efter några dagar i Östanhol, Torsåker och Spaksjön. Så skönt att vara ha semester eller hur?

Östanhol, som ligger precis vid Siljan där har min vännina Linda och hennes syster en liten stuga. Hur mysig som helst! Där var vi ett härligt gäng som umgicks i några dagar, sprang på Leksand Sommarland. Där alla barnen sprang runt bland alla pooler och attraktioner. Vincent var supernöjd över dagen och ville inte åka hem 🙂

Gesunda

En dag passade Anders och Vincent även på att köra MTB i Gesunda. Sist Anders var där fick han nämligen punka efter 200 meter på en tävling så han ville ha revansch. Så det blev en heldag i backen för dom medan jag passade på att sola och bada vid Siljan. Kallt!!

Torsåker

Precis som förra året blev det en tur till min faster Nenne och hennes man i Torsåker. Där bjöd dom på supergod mat, givetvis LCHF. För ett år sedan var vi där och då pratade vi väldigt mycket kost och hälsa så nu kör dom även sin variant av lågkolhydratkost.

Spaksjön

Igår kom vi hem från Spaksjön, en stuga i skogen utan ström och rinnande vatten. Ett utedass. Knappt någon täckning med mobilerna. Back to Basic! Såå nyttigt för både barn och föräldrar. Vi var där med Anders bror Tomas och Systrarna Carina och Monika samt Anders pappa Jan med respektive. Så det var tipspromenad, 3-kamp och grillning som stod på agendan. Förra året när vi var där skrev jag ett inlägg om det här. Detta året hade vi inte lika bra tur med vädret men men.

Nu till veckan blir i här i Falun innan vi drar hem till Lindome igen.

ps. du vet väl att du kan följa mig via Instagram: Pelantz

Östanhol
Spaksjön

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.