Semesteräventyr i Falun

Nu är vi på plats i Falun, hemma hos svärmor Gunnel. Nu blir det semesteräventyr i Falun och jag började äventyret med att cykla MTB på Lugnet.

Tidigare har jag bara cyklat på grusväg men nu utmanade jag mig själv genom att cykla nedför Gamla Mormor på Lugnets Bikepark. Kan säga att den var väldigt snäll, passade mig perfekt eftersom tekniken inte finns där än 🙂

Men skam den som ger sig, övning ger färdighet. Får man bara traggla denna bana några gånger så kommer det att flyta på bättre. Så nu har vi bokat in Anders bror Tomas och hans fru Pernilla (ja vi heter så båda två 🙂 ) som också cyklar MTB för en date på fredag. Då blir det att traggla Gamla Mormor!

Annars har vi tagit det lugnt, eller nja kanske inte….. jag har varit ute och kört mina löppass. Blev ett pass när vi kom upp till Falun, ett kortpass i söndags där jag avslutade på ett utegym vid Kålgården, jättefint! Sen igår morse blev det ett längre pass innan frukost, då jag sprang runt Kålgården, ner runt Tisken och tillbaka, ca 8 km.

Har upptäckt att jag ligger väldigt bra i puls nu när jag springer långsammare, så min kropp behöver all denna låg puls träningen. Tanken är att jag ska köra ett kortpass (ca 30-40 minuter) idag med avslutning även denna gång på utegymmet. Vincent har sagt att han vill vara med så det blir en kortare tur kring Kålgården som är ca 3 km så gör vi lite övningar. Perfekt!

Här kommer lite bilder från mina löpturer här i Falun:
Kålgården
Utegymmet i Kålgården, här kan man göra massa skoj så som dips, armgång, romerska ringar, chins osv
Här gjorde jag armhävningar
Marklyft eller axelpress, 15 kg
Står planka
Tisken, längst bort vid Slussen
På väg mot Kålgården finns ett litet vattenfall i Faluån
Faluån inne vid centrum i Falun
Följ mig gärna via Instagram: Pelantz

så får du uppdateringar dagligen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.