Tänk att det redan är helg – älskar kortvecka!

Tänkt det är redan fredag igen,  Älskar kortvecka!

Nu till helg ska jag gå en fotokurs via Folkuniversitet. Så imorgon kommer jag att sitta i skolbänken från kl 09-16 men det ska bli så himla roligt att lära sig att fotografera. Lära känna lite nya människor med samma intresse. Jag köpte min kamera för snart 1 år sedan men känner att jag inte har full koll på hur alla olika inställningar funkar.

Jag antar att vi kommer att vara ute för i kallelsen står det att man ska ha med sig kläder efter väder, så lite rörelse kommer det att bli. Ut i natur/stadsmiljö för att ta kort. Gäller att ladda batteriet!

Ha nu en underbar helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.