Tänk att det redan är helg – älskar kortvecka!

Tänkt det är redan fredag igen,  Älskar kortvecka!

Nu till helg ska jag gå en fotokurs via Folkuniversitet. Så imorgon kommer jag att sitta i skolbänken från kl 09-16 men det ska bli så himla roligt att lära sig att fotografera. Lära känna lite nya människor med samma intresse. Jag köpte min kamera för snart 1 år sedan men känner att jag inte har full koll på hur alla olika inställningar funkar.

Jag antar att vi kommer att vara ute för i kallelsen står det att man ska ha med sig kläder efter väder, så lite rörelse kommer det att bli. Ut i natur/stadsmiljö för att ta kort. Gäller att ladda batteriet!

Ha nu en underbar helg

 

 

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.