Äntligen på plats i Stockholm

Hej,
Äntligen är jag på plats i Stockholm, stack hemifrån i morse efter att jag lämnade Vincent på skolan. För första gången har jag lyssnat på podd i bilen istället för att lyssna på radio. Man blir ju galen av all reklam eller skitsnack som är på radion, eller så tjatar de sönder musiken….. Därför valde jag att lyssna på podd istället, 4Helalth med Anna Sparre.

Tänkt milen bara flög fram, så skönt och avkopplande att bara lyssna. Tror jag plöjde igenom 4 st avsnitt innan jag kom fram till Stockholm och stängde av.

Lyssnade på bl a när hon intervjuade Karl Hultén om Autommunitet och autoimmun kost, Peter Wilhelmsson om vitaminer, mineraler, fytonäringsämnen, nitrat och andra små ämnen och LCHFIngenjören om sockerberoende och vikt. 

En super bra podd tycker jag, därför måste jag tipsa om den ifall du inte redan har hittat den!

På vägen hem har jag Dr Peter Marin om hur man botar IBS och magproblem, Ann Fernholm om kostråden, forskning, socker i kroppen och mat till barn, Mia Lundin om hormonkaos och Anna Hallén om gelatin osv. Längtar redan tills att jag ska åka hem igen på torsdag.

Här har ni länken till Anna Sparre hemsida.

Men först ska jag jobba lite och om jag hinner kommer jag att köra ett träningspass på hotellet. Bara för att man är borta ska man inte hoppa över träningen eller hur? Träningskläderna är med.

Om du inte redan följer mig på Instagram, gör det! Pelantz heter jag där.
kram kram

Kycklingsallad i Ingelsta Shopping i Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.