Tack till er alla!

Måste bara in och säga tack till er alla som läser min blogg. Tack för alla meddelande igår på min födelsedag! Ni är guld värda och ger mig så himla mycket energi. Tack <3

Det strömmade in meddelande både via Facebook, Instagram och PM från alla er som följer mig. Ni önskade mig alla en bra dag och grattis på min födelsedag. Trodde aldrig i min vildaste fantasi att det skulle komma så många meddelanden. Superkul!

Tack, tack snälla till alla er!

Jag tog det lugn på min dag, arbetade på dagen och på kvällen körade jag sonen till sin träning i Skatås. När jag väl kom hem igen så satt min vän och granne Linda på vår altan med en flaska bubbel och en skål med jordgubbar. Hur mysigt som helst och givetvis gott!

Nu till helgen blir det både trädgårdsarbete, målning och en MTB tur. Anders och Vincent ska iväg på söndag så då får jag hela dagen för mig själv. Så då kan jag gå runt i vår trädgård och fixa lite.

Önskar er alla en underbar fredagkväll och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.