Idag fyller jag år!

Idag är det inte vilken dag som helst, idag fyller jag nämligen år. Jag har blivit ett år äldre och fyller 44 år idag.

Tänk när man var lite tog det en evighet att fylla år, ett år gick så långsamt men nu tycker jag att tiden bara flyger fram. Jag har nu blivit ett år äldre, klokare och förhoppningsvis starkare 🙂 Eftersom jag inte fyller jämnt så blir det inget kalas även om jag älskar kalas och fester. Jag gillar nämligen att få paket 🙂

Idag jobbar jag som vanligt och ikväll blir det att köra Vincent till sin MTB träning. Vi får helt enkelt fira mig på fredag istället 🙂

Hur känns det att fylla 44 år? det är ingen större skillnad, mer än att ju äldre jag blir desto mindre bryr jag mig om vad andra tycker och tänker. Jag kör helt enkelt mitt race, gör det jag gillar och umgås med människor som ger mig energi istället för de som tar energi av mig.

Jag har nog ingen åldersnoja som många kanske har, älskar att fylla år och blir äldre. Det är rätt skönt att vara 44 år, jag anser att jag åldras med värdighet. Jag forsätter på samma spår som tidigare, min bana mot ett starkare jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.