Sjö

Svärfar Jan fyller 80 år

Förra veckan tog vi plåtisen och körde upp till Dalarna, närmare bestämt till Rupstjärn där Anders storasyster Carina bor tillsammans med Robert. Vincent och hans flickvän Alissa hängde också med. Så i fredags samlades vi alla för att fira svärfar Jan på 80 års dagen. Alla syskonen med respektive och barn.

Anders bror Tomas och hans fru Pernilla, som också kom upp med deras husbil. Svärfar Jan givetvis och hans sambo Sonja, Anders två systrar Monica med sonen Edvin och Carina, sambo Robert och dotter Therese med pojkvän Gustav. Totalt var vi 14 personer som hängde tillsammans, spelade kubb och badade. Så himla mysigt att ses så här ett dygn.

Jag passade på att ta ett kort på Janne, Anders och Vincent, 3:e generationer. Jag gjorde det för väldigt längesen så det var dags att uppdatera det tyckte jag. Alltid kul att ha eller hur?

3:e generationer
Jan, Anders och Vincent

Vi alla hade köpt en upplevelse till svärfar i present, en tredagarskryssning till Höga Kusten. Svärfar Jan var supernöjd med sin upplevelse, att få se världsarvet Höga Kusten från båten Cinderella. Hörde sedan från min mamma att även hon var intresserad utav denna resa. Hon har ju några år kvar innan 80 😘

I söndags skickade vi hem kidsen med tåget mot Göteborg, ett byte i Örebro. Allt gick jättebra både för mig att säga hej då och för dom att ta sig hem till Göteborg igen. Jag trodde det skulle vara svårare att skicka iväg dom men det gick hur bra som helst. Inget ont i mamma hjärtat.

Nu ska jag och Anders vidare på ett eget äventyr med plåtisen, första stoppet blir i Falun och Källviksbacken. Ev kommer vi att köra en tävling i Källviksbacken till hösten, så min plan var att öva lite teknik, plus att Källviksbacken är en favorit när det gäller endurslingor här i Falun. Så vi har bokat in oss hos Sjösidan Falun, som ligger ute vid Främby Udde i Falun, inte mer än 10 min cykling från backen.

Pernilla Lantz signatur

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.