Sudio ETT, In-ear hörlurar

I samarbete med Sudio
Jag har fått testa ett par In-ear hörlurar från Sudio modell ETT och jag valde rosa, men finns även som vit, svart och grön.

Jag använder alltid hörlurar när jag är på gymmet och har länge funderat på att skaffa in-ear hörlurar. Så när jag fick frågan att testa dessa var jag inte sen med att tack ja. Lagom tills jag kom hem från min semester kom mitt paket, snabbt och smidigt.

Allt kommer i en söt lite ask som man försvarar hörlurarna i. Något som jag verkligen tyckte om, var att det finns en massa proppar med så att du kan byta ut de, så att de passar just dina öron.

Jag fick byta till storlek S. De sitter väldigt smidigt i örat och trillar inte ur. Ljudet är väldigt bra, provat både med podd, musik, ljudbok och att prata i mobilen. Funkade klockrent!

Laddning

Laddar gör du i den ask som hörlurarna sitter i. De rekommenderar att ladda 12 timmar första gången, för att sedan ladda på enbart 6 timmar. Så fort dina In-ear hörlurar sitter i asken så laddas de. Så du behöver egentligen bara ha koll på graderingen på sidan av asken som indikerar hur mycket ström det är kvar i asken.

Det är på sidan av asken som du ser 5 st ljusindikationer om hur mycket laddning som finns kvar. 5 st fulladdad och 1 st 25% kvar så lägg den på laddning, själva asken.

Brusreducering

Det finns flera lyssningsinställningar, aktiv brusreducering som styra bakgrundsbrus, som anpassas till förändringar i din miljö. För en smidig övergång från musik till telefonsamtal styr transparensläget automatiskt omgivande ljud så att du bättre kan höra dig själv tala. Grymt smidigt!

  • Aktiv brusreducering
  • Trådlös laddning
  • Totalt 30h speltid, 6h i en laddning
  • Totalt 20h med aktiv brusreducering + musik, 4h i en laddning med aktiv brusreducering + musik
  • USB-C laddning
  • IPX 5 (skvätt/regn/svett-tålig)
  • Dubbelläge med direktanslutning
  • Väger 5 g per hörsnäcka

Jag kommer att ha med mina nya In-ear hörlurar överallt nu. På gymmet, i trädgården och på min powerwalk!

Som läsare av min blogg får du 15% i rabatt och det gäller på hela sortimentet. Fri frakt och retur.
Rabattkod: pelantz

Klicka in här så kommer du direkt till deras hörlurar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.