Incheckade på First Camp Lugnet!

I söndags anlände vi till Falun och checkade in på First Camp Lugnet där vi hyr en stuga tillsammans. En liten mysig stuga, en kontrast till huset vi hyrde i Järvsö.

Här kommer vi att vara fram till fredag. Vi kommer att cykla MTB lite överallt kring Falun. Ska även försöka att hinna med att träffa släkt och vänner om tiden finns.

På onsdag kommer jag att träffa Matilda, min podd kollega, för vi tänkte spela in ett nytt avsnitt av Ketopodden. Har ännu inte bestämt ämne, så har du något du vill att vi ska prata om så skicka ett meddelande till mig.

Igår måndag så gjorde vi en trip till Clas Ohlsson i Insjön för att strosa runt, drog vidare till Leksands Knäckebröd att att spana in deras försäljningsbutik. Alltid kul att strosa runt och spana in. Väl på plats i Insjön så gick vi till Ittala och deras 2:a sortering. Hittade två nya kaffekoppar till min samling över Filippa K kaffemuggar. Har en massa sedan tidigare så det kändes dags att uppdatera sig med två nya motiv.

På måndagkvällen tog jag, Anders, Ki och Ullie en MTB.-tur vid Lugnet. Kände att jag behövde få röra på mig lite. Maten satt fast uppe i halsen typ. Så vi körde den blåa slingan innan vi begav oss hem för lite kallskuret. Perfekt kvällstur!

Väl på Lugnet så cyklade jag på Matilda, hon höll i sin löpargrupp, vid mördarbacken där vi försökte cykla upp. Så himla kul att se henne och på onsdag ska vi podda ihop hemma hos henne.

Vardagsrum, kök och hall – allt i ett
1 av 2 sovrum som är som en skokartong – finns det hjärterum så finns det stjärterum
En MTB-tur genom Lugnet
Matilda och jag när vi träffades helt otippat – Ketopodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.