Sudio Elva med brusreducering

I samarbete med Sudio
Bra musik ska lyssnas med bra hörlurar och jag gillar verkligen Sudio hörlurar. Har sedan tidigare modell ETT men denna gång testar jag ELVA.

Blir du också irriterad över trassliga hörlurar, de är som ett bo och man hittar inte varken in eller ut. Sudio Elva är trasselfria och är väldigt lätta att fånga upp i din väska. Precis som ETT har ELVA aktiv brusreducering för att ska en härligt lyssningsupplevelse. ELVA har även en bärbar Bluetooth-adapter som låter dig ansluta till alla dina analoga enheter, från handhållna spelkonsoler till TV skärmar på flygplanet.

Som läsare till min blogg får nu ni en rabattkod som ger er 15% på hela sortimentet och beställer du innan den 21 mars får du ett Care Kit med gratis. Dock inte på Sudio Femtio. Ett Care Kit är ett kit så att du kan hålla din hörlurar rena och frächa.

Rabattkod: Pelantz15 – Så in och hitta din favorit!

Jag har som sagt vad Sudio ETT och Sudio ELVA och är supernöjd, grymt bra ljud. ETT förvarar man i ett snygg ask där du alltid har de laddade. Sudio erbjuder alla kunder 3 års garanti när man registerar sig på Sudio Sphere. Har även fria returer på den svenska marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.