Snygga och bekväma MTB shorts för oss tjejer!

I samarbete med Cykelkraft, inlägget innehåller annonslänkar 

Förra året när jag började cykla MTB lite mer så känner man rätt snabbt att man vill ha ett par cykelbyxor med vaddering i rumpan. Annars får man ont så att säga 🙂

De första shortsen jag köpte var från just cykelkraft, de hade bra pris på just Endura som jag tyckte hade snygga shorts. Shorts som är lite mer baggy och sitter inte för tajt. De ska vara tunna och kunna torka snabbt när man är svettig. Jag fryser väldigt lätt när jag är svettig och då måste de tork snabbt.

Just dessa två köpte jag förra året, precis innan vi åkte ner i Europa för att cykla i Slovenien, Italien och Schweiz. Jag älskar färg så varför inte sats på ett par Shorts Endura Singletrack Lite II som blå eller organge. Passade perfekt – jag har storlek L. Under hade jag en bib som jag köpt tidigare. Snygga va!

Men efter min första tävling, Svart/Vit Easy så kände jag att behovet med ett par shorts som går över mina knän. Buskar, grenar osv slog rätt hårt på knä och lår. Kravet var att de ska vara mjuka, smidiga, snygga och gå över mina knän.

MTB Shorts

Då hittade jag dessa hos Cykelkraft, Baggy Shorts Endura Hummvee 3/4 II svarta i damstorlek L, så himla bekväma och snygga. Sitter som en smäck helt enkelt. Bib:en sitter fast i byxorna och man kan enkelt lossa de och enbart tvätta bib:en. Jag kan även sätta fast bib:en i mina andra shorts, Singletrack II.

Jag är supernöjd med mina MTB shorts och kan varmt rekommendera de till dig som cyklar MTB och inte vill ha tajta cykelbyxor på dig när du är ute på vägen eller stigen. Om inte annat titta in hos Cykelkraft, du kanske hittar just din favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.