Fredag och äntligen helg!

Tänkt att tiden går så fort nu, fredag och äntligen helg igen!

Det är inte alls många dagar kvar för Vincent i skolan och han har givetvis nedräkning. Liten blir stor…. Tänk att han börjar 7:an till hösten. Helt galet!

Regnet smattrar utanför fönstret just nu, rätt skönt att det regnar för att rensa luften lite. Den här våren har det varit rätt kämpigt med pollen kan jag säga. Jag som inte brukar reagera förrän efter midsommar, när björk och gräs kommer igång. Känner du av pollen?

Den här veckan som varit har varit tuff, 3 dagar i Stockholm med övernattning och många mil i bilen men nu är det fredag och helg. Nästa vecka ser lite bättre ut men ändå inte, på tisdag åker jag upp till Stockholm igen och sedan på kvällen vidare till Falun. Ska bo över hos min mamma en natt för att sedan dra vidare till Mora. Där finns min mest norra kund.

Sen stannar jag kvar i Tällberg över helgen tillsammans med min tjejkompis Linda som har en sommarstuga där. Tjejhelg helt enkelt. Ska bli skönt att få vila upp sig lite. Ska se ifall vi går på Spa i Tällberg eller inte.

Ikväll blir det Afterwork med kollegorna på Posthotellet inne i stan, förhoppningsvis blir jag inte för sen men det vet man aldrig. Tanken är att jag ska ta ett glas vin, snacka lite skit och sedan åka hem. Känner att jag behöver vara hemma lite med familjen eftersom jag har varit iväg så mycket denna vecka.

På lördag ska Vincent spela med orkestern på Lindome Loppet, jag och Anders ska greja och bygga hyllor i vårt förråd. Det som jag målade förra veckan invändigt. Ska bli skönt att bli klart med det så att vi kan fylla det med allt bröte man har i garaget.

Summa sumarum så ska jag bara njuta av att det är helg, umgås med vänner och familj. Givetvis hinna med alla måsten som städa, tvätta osv.

Passar på att önskar dig en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.