Snart står jag på startlinjen igen!

Wow säger jag bara, vilken upplevelse jag hade igår. Min löptur gav mig helt galet mycket energi!

Vilken energi, vilket flow!

Jag flög i princip fram! Hela sommaren har jag sprungit på puls, dvs jag har hållit mig inom ett visst pulsintervall. Vid uppvärmning ca 145 i puls och under arbetsfart ca 155 i puls. Det har inte gått fort men jag har nog hittat ett tempo där man enbart kan mata på i all evighet, *ler* känns det som!

Men igår valde jag att bara låta benen springa!

Jag tryckte på i nedförsbackarna, tog hjälp av armarna vid uppförsbacken. Jag kände mig sjukt stark, en helt underbar känsla! Wow säger jag bara, grym känsla!

Om jag ska erkänna har jag känt att jag börjat tröttna på att springa. Så för 14 dagar sedan gick jag tillbaka till gymmet, körde några pass, tränade lite i gymmet. Drog ner på löpturerna från 4-5 pass till 2-3 pass i veckan. Det var nog precis det jag behövde för att tagga till igen.

Nu är jag sjukt taggade att springa långpass i helgen, johoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.