Skönt med stretching

Hej,

Tänk att man kan få så mycket energi utav träning. Idag på jobbet var jag så trött och seg, men nu efter ett crossgym pass så har man massa energi. Skönt!

Eftersom jag har varit stel baksida lår och rumpa så passade jag på att stretcha rumpan när jag kom hem. Det är så mycket lättare och jag kommer åt muskeln mer om jag lägger upp benet på köksbordet, har lätt böjt ben och lutar överkroppen mot bordet.

Så här ser det ut ifall du inte förstår vad jag menade.


Har du suttit på huk idag? jag har gjort det några minuter på jobbet och nu efter gymmet. Fortfarande stel i vaderna, hälen kommer inte ner. Efter en stund får jag även ont i höfterna men stretch och på det igen. Kör lite med min foamroller, fram och baksida lår.

Läs mitt inlägg om foamroller här.

Har jag berättat att vi är utan tvättstuga och badrum nu! Vi håller på att renovera vårt badrum så just nu är det bara ett tomt skal innan det börjar sakta men säkert att byggas upp igen. Som tur är har vi en gäststuga med badrum, så vi får vackert tassa ut dit för att duscha och gå på toa. I garaget har vi ställt in tvättmaskinen och torktumlaren. Funkar kanon faktiskt. Väntar med spänning tills det nya badrummet är klart. Kommer att bli så fint.

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.