Jag är en vinnare!

Igår under tiden jag körde Cross-gym så var det medlemsdag på gymmet, tävlingar, PT-tjejerna gick runt i gymmet och alla fick provsmaka smoothies och andra drycker. Givetvis var jag tvungen att vara med på tävlingen, 4 min roddmaskin – maxtest. Fullt ös!!

Jag hann 963 m på 4 minuter och tydligen vann jag tjejklassen så idag när jag var ner för att köra ett pass så fick jag min goodiebag. Den innehåll ett presentkort på 5 st gånger i Infrabastu (perfekt för mig), 1 gång kompressionsmassage (toppen efter GöteborgsVarvet nästa år) och lite smakprov på drycker och proteinbars. Tack för det Lindome Gym & Hälsa!

Några utav dessa innehåller alldeles för mycket socker för min del, men jag har vänner som mer än gärna dricker och äter detta så jag skänker de vidare.

Läs mer om Nocco – Bcaa

Läs mer om Vitamin Well Upgrade

Läs mer om Nobe AloeVera

Eftersom jag hade lite träningsvärk efter gårdagens Cross-gym så blev det ett pass på gymmet efter Vincent träning. Fast nu är jag rädd att morgondagen kommer att bli tuff. Höjde vikterna när jag körde bänkpress….

 

Nu blir det vila fram till lördag, då blir det att köra ett pass innan frukost för sen vid lunch ska jag iväg på föreläsning. Ska lyssna på My Westerdahl, LCHFingenjören, där hon kommer att föreläsa om hennes viktresa – 80kg, hur hon har gjort för att bli av med sitt sockerberoende.

Ska bli intressant att lyssna på henne om hennes viktresa, har inte hört henne tidigare så nu när hon har flyttat till västkusten så får man passa på även om det är i Borås.

Hörde att det finns platser kvar ifall du är intresserad.

Länk till föreläsningen

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.