Skönt att det äntligen är fredag igen

Det är så skönt att det är fredag igen1
Nu på lördag är det finalen på mello, kommer ni att titta? 

Det kommer vi garanterat att göra, Vincent sitter som klistrat framför tv. Hade jag fått välja hade jag tittat på något annat men vad gör man inte för sina barn 🙂

Så det blir att ladda upp med lite ost, kallskuret och ett glas rött så funkar allt. Sen på söndag ska jag börja med löpträning genom mitt jobb, vi har nämligen tagit in en löpcoach som ska lära oss mer teknik osv. Ska blir sjukt kul, håller bara tummarna för att jag inte blir mer förkyld än vad jag är. Små snorig nämligen, men inget halsont än…. 🙂

Önskar er alla en underbar helg så hörs vi nästa vecka!

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.