Sista veckan innan semestern

Hej,

Tänk vilken helg jag hade i Säffle, träffade så många inspirerande människor med olika bakgrunder men gemensamt är intresset för kost och hälsa. Jag har lärt känna så många, så himla roligt! Längtar redan till nästa år. Först ut under 2017 är  LCHF-kryssning i februari om jag inte minns månaden helt fel.

Men just nu sitter jag och funderar på Paleo, jag håller på att läsa Jonas Bergqvist ”Ät och Lev Paleo”. Den är stor och tung att läsa, så jag tror att det kommer ta en stund för mig att läsa den. Men efter att ha lyssnat både Jonas Bergqvist och Jenny & Magnus Andersson ”Under vårt tak” så tror jag kanske att jag ska testa, se om det funkar i min vardag.
Jag har medvetet dragit ner på mjölkprodukterna, yoghurt äter jag knappt längre. men det som kommer att bli svårt framåt hösten är gräddsåserna…. hahaha. Men det är bara att bestämma sig eller hur?! Måste bara läsa klart boken. Får bli semesterns projekt.

Just ja, idag drog jag igång igen med citronrensningen. Känner att jag behöver rensa kroppen lite nu efter all alkohol som jag druckit under midsommarhelgen och denna helg. Så igår köpte jag hem ett gäng citroner.

Är du nyfiken på vad citroner kan göra för dig läsa då här.
Vad som hände i kroppen hos mig kan du läsa här. 

Så idag har jag faktiskt haft lätt huvudvärk under förmiddagen men den släppte framåt eftermiddagen. Körde även ett pass på gymmet, kände att jag behövde röra på mig. Svettas lite, bli av med gifterna. Blev ett pass med mag- ryggövningar och lite övningar för armar och axlar.

Nepp, nu är klockan mycket, dags för mig att sova om jag ska hinna få min skönhetssömn. Imorgon kommer även sonen hem från farmor, där han har varit sedan midsommar. 4 dagar kvar till semester!

Kram kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.