Sista dagen på Formex

Nu är Formex över för denna gången och jag sitter på tåget till Falun för att fira min mormor som fyller 90 år.

4 dagar fulla med intryck, intressanta möten och trevliga kollegor. Goda middagar på kvällarna och favoriten blev nog den restaurang som vi var på igår kväll. Den heter ”Den Gamle och Havet” och ligger på Tulegatan 27 i Stockholm. Jag säger bara wow!

Till förrätt åt jag en Carpaccio på rå tonfiskfile med citron, olivolja, rucolasallad och en massa parmesan. Super fräsch! Till varmrätt blev det ett spett med räkor, marulkskind och pilgrimsmusslor marinerat i citronolja och ruccolaolja och som tillbehör valde jag stekt kronärtskockor med vitlök, persilja och peperoncino. Här säger jag bara wow!!

Är du i Stockholm så måste du testa restaurangen, Den Gamle och Havet!

Om du är nyfiken på vad som komma skall vad gäller inredning så är det mycket naturfärger upplevde jag. Blad och natur – allt kändes lugnt och harmoniskt. Blev inga bilder tagna tyvärr, men jag är heller ingen inredningsbloggare 😉

Här kommer lite bilder från Den Gamle och Havet, och en cool bil som några killar målade med graffiti
Cool bil va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.