Ses vi på blåkulla?

Enl gammal svensk folktro så flyger häxan till blåkulla på skärtorsdagen, så vi ses väl på blåkulla? 🙂

Hahaha men det ska bli skönt med lite ledighet, pyssla lite i trädgården, fylla på jord i mina odlingslådor, kratta och klippa lite buskar. Sen är det högtid att börja planera vad jag ska odla i grönsaksväg.

Har du något tips på vad som jag kan odla?

Förra året odlade jag lite av allt, vissa funkade perfekt och några funkade inte alls som blomkål, kålrot och broccoli – dom blev väldigt små och trådiga. Grönkålen hann råddjuren äta upp innan jag fick smaka den…. hahah måste ha skydd nu till sommaren så att jag inte bjuder på allt för stort smörgåsbord 🙂

Träning

Utöver trädgårdsarbete så ska jag även hinna med några löppass, måste få till ett långpass för snart är det bara 4 veckor kvar till starten på Göteborgsvarvet. Fy vad fort det går….. dags att lägga in högväxeln nu! Långpass here i come!

Lite tur är det att jag är med i en löpargrupp, Team Nordic Trail, så att jag får en viss träning varje vecka. Men jag behöver få till lite längre pass nu så att kroppen vänjer sig att springa i ca 2 – 2,5 timmar. Så det är bara att snöra på sig skorna och dra ut, hoppas vädret håller i sig bara.

Blåkulla 🙂

Så nu går jag på påskledighet och är tillbaka efter helgerna. Önskar er alla en underbar påsk med nära och kära!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.