Meribel Frankrike

Semestern är över

Då är jag tillbaka i fasta rutiner igen, semestern är över för denna gång. Men vilken semester vi har haft, vilka äventyr men också utmaningar. Nu gäller fasta rutiner igen både när det gäller kost och träning. Fokus på bra och ren mat tillsammans med en hållbar träning.

I måndags ringde klockan 06:45, det var dags att stiga upp och göra sig ordning för en ny arbetsvecka. Semestern är över för denna gången. Fast jag måste erkänna att det är rätt skönt att komma tillbaka till fasta rutiner igen. Även om jag tycker att det är lite små tråkigt att gå tillbaka till jobbet. Jag älskar våra äventyr och speciellt nu med husbilen. Wow säger jag bara!

Husbilen

Det vi har upptäckt nu under vår semester med husbilen är att den är för stor för oss. För stor för de äventyr som vi gillar och gör. Det är inte det lättaste att köra runt på en 7 meter lång husbil som väger 4 ton. Så vi har bestämt oss för att byta in vår husbil till en plåtis istället som är både smalare och kortare. Vi tror och gissar att det kommer att passa oss bättre. Sedan kommer nog inte Vincent att hänga med på samma sätt som tidigare, han fyller ändå 16 år om några dagar.

Nu när semestern är över ska jag lägga upp en plan tillsammans med min PT Emelie, om hur min träning ska se ut framöver. Under hösten 2021 och våren 2022 har jag fokuserat på min rygg och axelträning, som gett bra resultat. Så den kommer jag att fortsätta med, men jag kommer att trappa upp min träning för mina ben och rumpa. Jag vill försöka forma mina ben lite mer än tidigare, eller rättare sagt jag kommer att lägga ett större fokus än tidigare.

Nytt benpass

I måndags gick startskottet för mitt nya benpass och vi körde igenom det tillsammans. Japp, kan meddela att det känns idag….. hahahaha och det är bara början. Det ska bli väldigt intressant att se vad som kan hända på 3-6 månader. Om du är intresserad av att träna med en PT, kan jag varmt rekommendera Emelie, hon har både online träning eller träning tillsammans med henne på gymmet inne i Göteborg. Hälsa från mig om du kontaktar henne 😉

Tajta till kosten

Kosten kommer jag att tajta upp precis som tidigare. Jag har nämligen varit mer liberal än vad jag brukar vara. Det har slunkit ner en kall öl och annat skit som jag inte brukar äta, men nu är vardagen tillbaka och då återgår jag till min kosthållning, Keto. Ifall du undrar så har jag inte gått upp i vikt eller så, jag mår bara bäst när jag håller min kosthållning.

Planen framöver för bloggen blir att försöka uppdatera den bättre än vad jag har gjort under våren. Förlåt, men det har varit så mycket med mitt arbete och många arbetsresor så jag har prioriterat bort den helt enkelt för att hinna med. Hoppas att du har haft överseende med det 🙂

Ha nu en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.