Semester, vad händer?

Äntligen har jag 4 veckors semester, så vad händer? jo planen är att vi ska iväg och hemestra i Sverige.

Först drar vi upp till Järvsö och deras Bike Park och därefter åker vi ner till Falun och är där några dagar. Träffa släkt och vänner en snabbis innan vi åker ner till Göteborg igen. Så det kommer att bli mycket MTB för oss som vanligt under semestern.

Vi har våra vänner, Familjen Cedergren med oss på resan så det ska bli jätteroligt att vara ett litet gäng som cyklar runt. Eftersom vi kommer att vara ute på äventyr mest hela tiden håller jag tummarna för fint väder.

Bloggen kommer jag inte att uppdatera lika frekvent, så följ mig via Instagram istället – PELANTZ – heter jag där.

Ha en underbar sommar, ladda dina batterier och njut av livet, för det tänkte jag göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.