Romme Alpin

Semester i Falun!

Sitter i bilen på väg hem från Falun, vilken underbar vecka vi har haft det hemma hos Matilda och hennes familj. Givetvis har vi passat på att träffat släkt och vänner också, plus att vi verkligen har åkt slalom. Nu har jag laddat mina batterier och ser framemot en härlig vår, när den väl kommer!

Det gäller att passa på medan man inget har att göra, sitter i bilen på väg hem från Falun. Anders kör oss ner och jag sitter vid sidan om och uppdaterar bloggen. Rätt skönt att jag tog med min padda så att jag kan göra två saker samtidigt.

Under vår vecka i Falun har vi passat på att hänga med Matilda och hennes familj. Vi har poddat tillsammans och ätit massa god mat. Så himla mysigt att ses, synd att vi bor så himla långt bort från varandra bara. Vi har även åkt slalom tillsammans med Anders bror Tomas i Romme, vi drog upp till Stöten två dagar och nu precis innan vi åkte hem passade vi på att träffa min mamma, Anders mamma och min mormor som fyller 93 år den 17 januari.

Nu har jag verkligen laddat batterierna inför våren känner jag. Jag har stillat mitt sug efter slalom för denna gång även om vi funderar på att åka upp över kring påsk. Får se hur vi gör, kanske Falun eller Funäsdalen. Vincent har aldrig upplevt slalom när det är varmare ute. Denna gång hade vi bara -13 grader när vi var i Stöten….. kallt om inte annat och när vi kom ner till Falun var det -18 grader. Burr, då är det inte kul att åka slalom.

Jag fick med mig en skänk eller linneskåp ner från Falun. Min vän Anki som precis har köpt ett hus, där förra ägaren lämnade allt han inte vill ha. Hon hade gamla antika möbler som hon inte riktigt visste vad hon skulle göra av. Och jag bara blev kär i denna skänk eller linneskåp, så jag fick den utav henne. Såå himla snällt och tur att vi åkte upp med Anders stora bil. Kommer bilder sedan när vi har kommit hem och jag har fått fixa till den lite.

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.