Saknar du bröd?

Under min tonårstid var jag nog en mackmänniska, åt skogaholmslimpa, tekakor och rostbröd. Älskade bröd men ju äldre jag blev desto mindre åt jag bröd.

Nu saknar jag knappt bröd men ibland kan jag tycka att det är rätt smidigt att ha med sig vid picknick eller istället för lunch. Så när jag väl bakar bröd så fryser jag in allt, perfekt att ta fram ur frysen när man väl behöver det.

Så i helgen gjorde jag en sats med kesobröd, från Åse 56kilo.se, istället för att göra det i en form så gjorde jag de som tekakor istället. Resultatet blev kanon, gjorde sig mycket bättre som tekakor.
Så nu har jag 8 st fina tekakor i frysen. Perfekt att ta fram när man väl blir sugen på en macka eller som jag ska iväg med jobbet på onsdag. Flyga fram och tillbaka till Borlänge på möte. Blir toppen att ta med sig en frukostmacka till flyget.

Kesobröd
8-10 st tekakor
Till recept
Kesobröd

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.