Så otroligt skönt!

Hej,
Tänkt så otroligt skönt det kan vara att springa ute, fåglarna kvittrar, ljuset! Hade mina nya löparskor på mig som är inköpta hos Freefoot, här i Göteborg. Sjukt sköna, följde foten fint men kan tänka mig att jag kommer att känna av vaderna. Alltid när jag börjar springa ut igen så känner jag av vaderna,

det är som om de har glömt bort att jag går eller springer i barfotasko. Det är 1,81 km ner till mitt gym, perfekt uppvärmning. Väl nere på gymmet körde jag lite överkropp, mage och rygg. Måste stärka upp överkroppen nu när jag ska köra Tough Viking. Mer muskler, mer intervallträning så ska jag nog fixa det om ca 1 månad.

Fick lite tips av Robert på gymmet, som är instruktör i Cross-gym. Han har kört x-antal tävlingar utav denna typen. Ja håll i hatten, tant ska köra Tough Viking!!! Galet – nu kommer jag väl höra 40-års kris igen… hahah

När jag väl sprang hem igen så hade det hunnit mörkna, tur att jag stoppade ner reflexvästen. Imorgon är min tanke att jag ska löpträna igen, 5 km för att successivt öka. Måste komma igång med löpningen nu. Göteborgsvarvet är i maj…. tiden går så sjukt fort.

Ingen matbild idag på Instagram, testade en ny lax-rätt men det smakade sisådär och så blek ut. Det enda som var gott var den smörstekta broccolin men den vet ni ju redan hur den ser ut. Laxen slipper ni. *ler*

För dig som är nyfiken på barfotasko så har jag skrivit ett inlägg hos Matkärlek – länk

Reflexväst på när det är mörkt ute

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.