Många nya följare

Har upptäckt att jag fått många nya följare både på Instagram och även här. Tänkte berätta om min viktresa som startade med att jag fick nog, inga kläder satt snyggt längre.

Jag kände mig tjock helt enkelt och hatade det!

Det var en vän till oss som hade lagt om sin kost till just LCHF och hade gått ner i vikt. Man berättade varmt om LCHF, man fick äta en massa gott och ändå gå ner i vikt. Sagt och gjort så läste jag på lite om LCHF på nätet, det som då fanns. Sen var det bara att köra!

Vikt

Min startvikt och mått missade jag tyvärr att skriva upp men jag vet att jag vägde 85 kg sista gången jag ställde mig på vågen. Idag väger jag mellan 71 – 72 kg beroende på var jag befinner mig i månaden. *ler*

De först månaderna hade jag väldiga omställningsbesvär som huvudvärk, metallsmak i munnen och väldigt seg i huvudet. Enda sen jag kan minnas så har jag alltid haft väldiga problem med magen, den rasade med jämna mellanrum och framför allt uppblåst, fisig.

Så fort jag lade om kosten till LCHF så märkte jag en skillnad, helt plötsligt försvann mitt sötsug, min uppblåsta och problemfyllda mage var som bortblåst. Vågen gick sakta med säkert ner och till sist stannade den på 68 kg. Ja jag väger mer idag men det är inget jag upplever som ett problem.

Eftersom jag tränar så pass mycket idag så har jag mer muskler på kroppen. Muskler väger mer än fett! Men nu på slutet tycker jag nog att min kropp har ändrat sig, format sig mer. LCHF och träning funkar perfekt med de mål jag har.

Tidigare åt jag en strikt LCHF-kost men idag äter jag mer liberal LCHF-kost, lågkolhydratkost!
Jag kommer aldrig att äta som jag gjort tidigare, det här är min livsstil och jag älskar det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.