Gårdsbutik i Lindome

Hej,
Upptäckte i helgen att frysen börjar att ta slut med råvaror, så det fick bli en tripp till vår lokala bonde i Lindome, Gödebergs Gårdsbutik. Världens bästa gårdsbutik enl min mening. Handlar allt vårt kött, ägg där!

Som alltid handlar jag med mig 3 ark ägg, 2 kg nötfärs och grillkorv till Vincent, 75% kötthalt. Anders hade önskat sig isterband så alla blev nöjda när jag kom hem. Upptäckte tyvärr när jag kom hem att vi även behövde bacon så det får bli en tripp till nu till veckan.

Vanligtvis handlar jag grytbitar, ryggbiff bitar, högrev, kamben, bacon, olika korvar, slaktarstek, oxfilé osv. De har en jättefin ostdisk, finns även grönsaker efter säsong från lokal grönsaksbönder.

Ägg, Isterband, Grillkorv och Nötfärs

Gårdsbutiken har öppet onsdag – lördag varje vecka, jag brukar passa på att vara där onsdag eller torsdag för då är det lite lugnar. Är du där en fredag eller lördag då brukar det var mycket folk, så räkna då med lång kö.

 
Bor du i närheten så tycker jag verkligen att du ska planera in ett besök. Har du även barn som jag så kommer de att tycka att det är kul där, finns nämligen kaniner, katter och massa kor att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.