Så fruktansvärt trött idag

Hej,
vilken dag!
Så himla trött, kunde nästan ha somnat vid skrivbordet på jobbet. Inte ens kaffe hjälpte till att göra mig pigg. Så ikväll blir det sängen tidigt. Middagen hade jag helst hoppat över eftersom jag inte orkade….. ha ha så jag tog svängen förbi ICA Lindome och köpte en grillad kyckling på vägen hem. Snacka om lat, fast ibland är det ok att göra så eller hur?
Så till middag blev det grillad kyckling med en avokadosallad med rädisor. Vincent fick klyftpotatis vilket är hans favorit.

Vårt vardagsrum har idag varit en ända stor packningscentral. Anders har plockat fram allt han ska ha med sig till tävlingen. Men till slut fick allt plats i de två stora lådorna som han ska ha med sig vid de olika punkterna eller check points där det är byte av aktivitet. Så imorgon drar han och Klas upp mot Kungälv/Marstrand och runt i kring….. Lycka till!

Själv håller jag på att ladda upp inför mitt lopp på lördag, 2,1 mil i terräng… det ska bli spännande och se hur det går för mig. Har ju enbart sprungit 1,6 mil som längst men 5 km till går nog på enbart vilja eller nåt. Har laddat upp med nötkräm som jag ska trycka i mig med jämna mellanrum så att jag håller hela vägen. Min puls ligger sjukt högt hela tiden medan jag springer, ca 180 i puls vilket gör att när jag väl kommer i mål/lugnar ner mig så dippar jag väldigt fort eftersom det går åt väldigt mycket energi. Men nu de senaste gångerna har jag haft i mig nötkräm, ja den du kan köpa på ex. godisaffären. Sjukt mycket energi och fett. Nackdelen är socker men men man kan inte få allt. Just i dessa lägen när man springer så långt och hoppas över stock och sten i skogen behöver jag denna extra energi.

 
Gammal hederlig Nöt-Creme
 

Fick även hem igår 2XU kompressions byxorna, satt som en smäck! Det var rea på Outnorth.se så jag passade på 851 sek istället för 1299 sek.

Premiär på lördag….. kl 12:15 då går starten, så håll tummar och tår att jag tar mig igenom det. Som tur är har jag Martin med mig som stöttepelare.Så jag ska ta mig igenom det…. ha ha ha

Hemsida

 
 

Känner suget att ut och springa men jag har vila fram till lördag nu, allt för att vara så taggade som möjligt.

Önska mig lycka till!
kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.