Nu är tävlingen igång för Anders

Hej
Nu kämpar Anders och Klas för fullt. Man kan följa de via gps .wcar.se lag nr 34 är dom. Verkar gå tungt – regn och motvind….. kämpa!!!

Skickar cyberspace kraft!

Hoppas att de håller hela vägen i mål imorgon kväll…. typ.

Regn….. =(

Själv laddar jag inför imorgon, hoppas jag orkar hela vägen…. och att det slutar att regna….. lerigt och halt kommer det nog att vara.

Idag har jag och Vincent haft en soft dag, tagit det lugn på morgonen. Sen drog vi till Kungsbacka och Kungsmässan för att handla skolavslutnings kläder till han. Vi hittade ett par snygga shorts och 2 st piké tröjor sen fick han lite mer små saker och jag hittade ett par snyggingar som också fick följa med hem…. ett par svarta Vagabond. Såå snygga

Nu ska jag kurra ner i soffan med en kopp kaffe och titta på någon film tror jag. Vincent är borta hos en kompis fram till 18 så jag har hela huset för mig själv, party!!!

kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.