Dags att fylla på lagret!

I samarbete med Body Store

Nu under Black Week har Bodystore bra kampanjer så min plan är att fylla på mitt lager jag har här hemma. Brukar alltid ha två eller tre burkar av de kosttillskott jag äter.

Upptäckte att Bodystore har 20-50% på många utav sina produkter just nu så varför inte utnyttja tillfället att fylla på sitt lager. Jag brukar alltid ha två eller tre burkar av Magnesium, Zink, B-Complex, D-vitamin och även Kollagen. Kollagen tar jag i mitt kaffe dagligen och märker stor skillnad i kroppen när det gäller min skada i ryggen. Det går inte mer än 2-3 dagar utan kollagen så får jag grymt ont i ryggen igen, så den gör skillnad kan jag lova.

Kokosfett är vi även en storförbrukar av, eftersom min man Anders dricker ägglatte på morgonen. Så det går rätt mycket kokosfett hemma hos oss, så när jag beställer, beställer jag minst 6 burkar åt gången.

Hur gör du, ser du till att ha kosttillskott hemma i ditt lager?

Så idag lägger jag min order och fyller på mitt lager här hemma. Så slipper man upptäcka att det tagit slut och stå där utan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.