Resultat på Midnattsloppet

Hej,
Som ni vet så sprang jag midnattsloppet i lördags. Regnet hängde i luften nästan hela dagen och 1h innan start vräkte det ner…. typiskt göteborgsväder tänkte jag. Men precis innan start avtog det och blev upphåll. Perfekt!

Hela dagen kände jag mig laddad, inte för att jag skulle springa utan för att jag inte hade gjort något…. konstig jag är va? Så när starten gick kändes det verkligen lätt. Pulsen höll sig perfekt hela vägen in i mål. Bara det var magiskt.

5 minuter efter att denna bild togs kom regnet och det bara ökade…..

I år var starten utanför Slottskogsvallen och mål inne på Slottskogsvallen. Anledningen var att Way out West hade förstört gräset under deras festival. Men det kan jag förstå eftersom förr förra veckan bestod utav regn. Värsta lervällingen tydligen. Fast jag tycker nog bättre om denna start, banan blev en helt annan, till det bättre. Nu när jag kom till Masthuggets Kyrka, var jag inte trött i benen som jag brukar vara, så jag orkade luffa upp för hela backen….. alla de 3 stigningar som det är. Puh!

Sen full fart framåt nedför. Det var först vid Vegagatan som jag kroknade lite, upp förbi kyrkan. Då var jag tvungen att gå snabbt för att sedan fortsätta att springa. Precis innan mål spurtade jag eftersom jag kände att jag måste slå mina tidigare tider. Sprang om massor, fick sjukt mycket energi när jag såg Slottskogsvallen igen.

Så jag fick en tid jag är nöjd med, 01:06:16 sprang jag i mål på enl Midnattsloppet.

Snittempo 6:31
Snittpuls 162 slag/minut

Pulsklockan säger 2 dagar återhämtning, då passet var extremt, säger den. Hahaha
Måste erkänna att jag i söndags hade ont i kroppen, sov jättedåligt under natten. Så fort jag rörde på mig så vaknade jag. Men framför allt var jag trött i vader och stora lårmuskeln.

Tidigare resultat:

2013 – 1:08
2014 – 1:07
2015 – 1:10

Läs mitt tidigare inlägg om Midnattsloppet. Länk hittar du här.

Precis innan start, med Svärmor
Precis kommit i mål, nöjd Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.