Bröllopsdag

Hej,
idag har jag varit gift i 12 år med min Anders. Tänkt var tiden går fort ibland. Lika väl som jag inte är en dag över 27 år…. hur kan min son då vara 10 år…… hahaha

Helt enkelt man blir inte äldre än vad man gör sig eller hur?

Eftersom Anders är på tävling i Hemsedal med en kompis så handlade jag mig ett bukett blommor själv istället. Se så fina, nu hoppas vi att de håller länge innan de nickar….. har lite otur med rosor nämligen. Jag ställer ut de på natten, men icke….. ja ja.

För er som undrar hur det gick för mig igår får vänta någon dag till eller så följer ni mig på Instagram – Pelantz och sett resultatet där. Ibland schemalägger jag inlägg för att jag helt enkelt inte har tiden. SÅ detta inlägg är ett sådant.

Men tillbaka till vår bröllopsdag, 21 augusti 2004, vilken dag! Regn på förmiddagen och regn på natten och dagen därefter. Vi gifte oss uppe i Falun, ovanför Falu Koppargruva vid en utkiksplats. Se så vackert!

 
Vänner till familjen som äger en handelsträdgård hade förgyllt platsen med lite blommor. Alla gäster stod runt om kring oss när vi sa ja till varandra. Se så unga vi var,
 
 
 
 
Tillsammans ska vi bli gråhåriga (vilket jag redan är), gamla och skrynkliga. Massa roliga äventyr har vi varit ute på och många fler ska det bli. Älskar dig din dalmas!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.