Iväg med jobbet

Hej,
idag åker jag upp till Stockholm genom mitt arbete, kommer att vara där fram till söndag när jag kör hem igen. Kommer att bli långa dagar då jag kommer att vara med på Formex på Älvsjö Mässan, kommer att gå många steg. Tror att sist gick jag ca 10 km per dag och då bara runt, runt i hallarna. Ska bli intressant att se hur många steg man går per dag. Tur att jag fått en pulsklocka som loggar all aktivitet under dagen.

Har laddad bloggen med några inlägg som är tidsbestämda så att det inte blir helt tyst här under tiden.

Du har väl inte missat att jag har en sida/flik där jag lägger in länkar till alla recept jag testar.  Om inte annat ta en titt där ifall du hittar något gott – Länk

Måste tipsa om morotssallad, supergod – en ny favorit här hemma.

Kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.