Releaseparty för Martina Johanssons nya bok Ketoguiden

Igår kväll var jag tillsammans med några andra tjejer/VIP inbjudna på releaseparty för Martina Johansson nya bok Ketoguiden.

Den har funnits tidigare fast då enbart på engelska, men nu äntligen finns den på svenska. Det ska bli sjukt spännande att läsa den och testa lite recept. Hann bläddra lite i den igår kväll innan jag somnade och jag kan säga att den är intressant.

Det fanns ett uppslag där hon skriver lite om mätning av ketoner och blodsocker. Fick lite upplysningar där som jag inte visst sedan tidigare. Lite om stress, att sova dåligt och träning att blodsockret kan gå upp. Att jag kanske äter för lite fett och protein.

Intressant!

Men först ska jag läsa igen boken och börja så lätt att justera min kost. Fick hem idag nya stickor till min blodsockermätare, så nu ska det mätas igen.

Givetvis hade vi VIP tjejer köpt en present till Martina, en korg med massa Ketogott, så som en stressboll i form av en avokado, kokosgrädde, lite kryddor och himalayasalt osv.

Foto: Johanna Bergsro -Enklaknep.se
Foto: Johanna Bergsro – Enklaknep.se
Vår present till Martina
Foto: Johanna Bergsro – Enklaknep.se
Siranee Halonen – Thaimorsan.se
Foto: Johanna Bergsro – Enklaknep.se
Foto: Johanna Bergsro – Enklaknep.se
Jag och Emelie – Undermyumbrella.se
Jag och Martina – martinajohansson.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.