
Pulled Beef – Crock-Pot Express
Nu i helgen testade jag äntligen att göra Pulled Beef i min Crock-Pot Express. Istället för 6-8 timmar tog det inte mer än max 2 timmar att bli klart. Gött!!
Är fortfarande sjukt imponerad hur bra Crock-Pot Express är, allt går så snabbt. Det enda man behöver tänka på är att inte öppna tryckutjämnaren för fort, finns risk att man får hett vatten på sig som ångar ut. Låt den stå i ca 10-15 min innan du öppnar den så har trycket sjunkit.
Att göra Pulled Beef är nu väldigt enkelt, nästan lika enkelt som tacos 🙂 Bara att förbereda alla tillbehör, så plockar alla sedan precis det man själv vill ha. Antingen lägger man allt som i en sallad eller som min man Anders gjorde, fyllde ett tortillabröd med allt gott. Synd att jag själv inte hann smaka det. Själv var jag bjuden på middag den kvällen.
Helt enkelt så får jag göra den igen så att även jag får smaka, men jag fick tummen upp av både man och son.

Pulled Beef – Crock-Pot Express
Ingredienser
- 1 dl Chilisås eller ketchup sötade med stevia
- 0,5 dl Äppelcidervinäger
- 1,5 msk Worcestershiresås
- 1 dl Hackad rotselleri
- 1 msk Dijonsenap
- 1 msk Oxfond
- 1/2 msk Paprikapulver
- 1 tsk Chilipulver
- 800 gram Högrev
- 1 st Gul lök
- 1 Hel Hel vitlök
- salt, peppar
Instruktioner
-
Börja med att hacka eller riv rotsellerin och lägg ner i Crock-Pot.
-
Grovhacka löken och skala vitlöken och lägg ner hela.
-
Tillsätt alla andra kryddor, rör runt så att allt blandas väl
-
Lägg sedan ner köttbiten och snurra runt köttbiten så att den får sås kring hela sig.
-
Ställ sedan in din Crock-Pot Express på Meat/Stew och tiden 1,20.
-
Till detta serverar du sallad, hackad tomat, gurka, skivad lök, fetaost, riven ost, skivad eller hackad avokado, majs, picklad lök osv. Bara din fantasi som sätter gränser.






Uppdatering i mitt Keto Projekt - vecka 2

2 kommentarer
Karin Andersson
Supergod och enkelt!!
Pernilla
Tack snälla, visst är den supergod!