Produkttest av Curebits

Produkttest av Curebits

För ett tag sedan var jag med på ett influencer/blogg event som arrangerades av Influencer Workshop Gbg som drivas av Johanna (Enklaknep.se) och Siranee (Thaimorsan.se).

När vi alla lämnade eventet fick vi en välfylld goodiebag med lite smått och gott. Bland alla produkter fanns det ett rör som jag blev väldigt nyfiken på. Det visade sig att det var en fräck pillerburk. Något som jag har letat efter. Jag som reser rätt mycket i mitt arbete, vill ha ett enkelt sätt att få med mig mina kosttillskott.

Curebits

Det är en rund pillerburk med alla veckans dagar, från måndag till söndag. Du öppnar den enkelt, vill man så kan man ”bygga” den lite som man vill. Antingen har man fyra fack, två eller ett stort. Nu när vi var iväg till Montenegro byggde jag ihop den med fyra fack eftersom vi alla skulle ha med oss våra piller.

Funkade klockrent! 

Curebits är utvecklad av Marika Ördell, legitimerad sjuksköterska och filosofie magister i omvårdnad och Marika har många års erfarenhet av läkemedelsbehandling i samband med kronisk njursjukdom.

Ta med de dagar du behöver!

Förra helgen var jag iväg till Säffle och då laddade jag min Curebits med kosttillskott för de dagar jag behövde. Så jag tog bara med mig torsdag till söndag och lämnade resten hemma.

Jag är väldigt nöjd med min Curebits och kan varmt rekommendera den till dig.

Känner du precis som jag, att man inte vill ha med sig alla pillerburkar på resan så tycker jag verkligen att du ska spana in Curebits. Jag har även fått många frågor både från Instagram och via bloggen just om den eftersom den har synts på mina frukostbilder.

Du hittar alla information om Curebits via deras hemsida, där du även kan beställa din Curebits.

PS.

De har även en app som du kan ladda ner till din smartphone så att du kan få notiser ifall du ska ta dina piller ett visst klockslag.

2 kommentarer

  • Marika Ördell

    Hej! Hittade till ditt inlägg av en ren slump ? Vad roligt att se att du gillar ”min” Curebits. Hoppas den underlättar din vardag och blir en trevlig och praktisk doseringshjälp till dina tabletter. Önskar en fin sommar och ett fortsatt gott liv. Kram Marika Ördell (produktutvecklaren)

    • Pernilla

      Vad kul att du hittade till mig. Ja jag är supernöjd med den. Just nu är den med på vår semester genom Europa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.