Bokrecension av Omgiven av Idioter

Alltså hur intressant är inte denna boken, Omgiven av Idioter!

Nu under våren har jag läst denna bok, lite eftersom jag möte så pass olika människor i mitt arbete. Just för att kunna bemöta de på rätt sätt. Att kunna se vem som är röd, blå, gul eller grön. Vilken färg är jag osv. Sjukt intressant!

Har du läst den?

Om du inte har läst den tycker jag verkligen att du ska göra det. Själv kommer jag nog att läsa den igen bara för att påminna mig själv till hösten. Det är rätt roligt när man sitter och läser den så får man lite aha-upplevelser eftersom man ser kompisar, vänner eller kollegor framför sig. Sjukt intressant!

Så mitt tips till dig i sommar är att läsa den. Själv köpte jag den på Pocket Shop vid stationen i vänta på att ett tåg skulle komma. Men den finns att köpa hos Bokus, Adlibris osv.

Du kanske även gillar

4 kommentarer

  1. Det var inte min typ av bok alls. Men smaken är lite som baken antar jag. Jag älskade mer teorin om statiskt och dynamiskt mindset och hur man kan påverka sig själv 🙂 Men grymt att du gillade boken. Vet att många gör det 🙂

  2. Jag har påbörjat den. Verkar spännande. Inte minst för att klura ut vilken av idioterna jag självvärde. 😂😂😂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.